ögon

Att köpa kontaktlinser online

Länge har distribueringen av linser sköts av optiker som efter obligatorisk synundersökning direkt kan informera om linstyp och rekommendera en bra linstillverkare. Att möta en expert ansikte mot ansikte och få råd och hjälp är naturligtvis en fördel med att köpa sina kontaktlinser av sin optiker. Men det är absolut inte det enda. .

Många väljer idag att efter synundersökningen hos optikern köpa sina linser på nätet. Detta kan ses som en bra idé eftersom optikerföretag ofta säljer linser genom sin butik till ett pris som är jämförbart högre än de som erbjuds på nätet. Faktum är att det inte är någon skillnad på kvalité eller märke mellan linserna du finner på nätet och de som erbjuds av optikern. Optiker köper helt enkelt linser av originaltillverkarna och märker om dem till sitt eget märke och kan därmed sätta ett högre pris. Genom att begränsa ditt optikerbesök till synundersökningen och råd om vilka linser du bör använda kan du senare slutföra dina köp av kontaktlinser på nätet.

Att det innebär stor risk för utnyttjande av personlig information vid köp online är djupt överskattad. Det är bara att konstatera. Du lider lika stor risk, om inte större, att bli bestulen vid besök hos din optiker som när du köper kontaktlinser online. Webbsidorna som säljer kontaktlinser är väl medvetna om osäkerheten att lämna ut personlig information på nätet och är väl skyddade mot stöld av känslig data.

Genom att köpa dina linser online behöver du aldrig lämna din bostad. Enkelt och smidigt kan du välja linstyp och märke som din optiker rekommenderat och få dem hemlevererade inom några dagar.